Diensten

Alcosta Views heeft een afdeling die zich bezig houdt met de vragen en wensen van buitenlandse cliënten en zich specialiseert in de begeleiding tijdens het gehele aankoopproces. Wij staan u te woord in uw eigen taal, en zullen er op toezien dat u zorgvuldig en effectief wordt begeleidt zodat u uw tijd in Spanje zo optimaal mogelijk kan benutten.

Wij bezoeken met regelmaat beurzen en informatiedagen om ervan verzekerd te blijven dat wij u kunnen voorzien van het meest recente aanbod. Wanneer u uw woning heeft gevonden, zal ons team u tijdens het hele aankoopproces en daarna,begeleiden.

Wij richten ons voornamelijk op de Costa Blanca, de gebieden La Marina Baixa en La Marina Alta. In deze regio bevinden zich onder andere Altea, Alte La Vella, Benidorm, Javea, Denia, La Nucia, Villajoyosa, Moraira, Calpe en overige zeer aantrekkelijke gebieden. Wij werken samen met alle lokale makelaars zodat u een groter aanbod van mogelijkheden heeft. U kunt dus altijd contact met ons opnemen, ook wanneer u een woning bij een andere makelaar te koop heeft zien staan.