Over ons

Alcosta Views is een makelaardij gebaseerd op enthousiasme, kennis en jarenlange ervaring. Wij werken met een professioneel team en houden ons dagelijks bezig met het zoeken en vinden van de woning of perceel geheel in de wens van de klant. Ons doel is objecten en investeringsmogelijkheden te vinden in de vastgoed markt, die verzekerd zijn van rendement.

Ervaring. Met ruim 20 jaar ervaring in constructie, architectuur, en het ontwerpen en bouwen van exclusief vastgoed garandeert Alcosta Views professionaliteit, toewijding en ervaring op allerlei gebieden. De doelstelling is het vaststellen en faciliteren van het beste vastgoed aan de Costa Blanca.

Management. Wij combineren de ervaringen van onze bedrijfskundige disciplines om er zeker van te zijn dat de cliënt op alle mogelijke gebieden een optimale en deskundige begeleiding heeft. AlcostaViews zoekt en vindt de meest rendabele investeringsprojecten en voorziet vervolgens in een efficiënt en nauwkeurig naar wens uitgevoerde ontwikkeling op bouwkundig en architectonisch vlak. Wij houden de supervisie en realisatie van een project nauwkeurig bij, en voorzien de cliënt van alle daarbij behorende aspecten. De legale procedures, belastingtechnische zaken, de financiële en officieel documenten, alles wordt door ons geregeld. Wij onderhouden nauw contact met de publieke overheden en instanties zodat wij de cliënt van een volledige service kunnen voorzien.

Ons team. Ons gekwalificeerde team bestaat uit gemotiveerde en proffesioneel, gespecialiseerde personen. Wij helpen u bij ieder aspect dat een project of aankoop van een woning mee zich meebrengt. Vanzelfsprekend staan wij u te woord in uw eigen taal.