Om oss

Alcosta Views er et selskap som har samlet entusiasme, kunnskap og langsiktige erfaringer med et mangfoldig team av fagfolk fra meglerbransjen, og jobber for å sikre at du finner et kvalitetshjem rett for deg, nær havet. Vårt mål er å identifisere investeringsmuligheter i første klasses eiendommer på kysten, alltid med utsikt over havet.

Erfaring. Med over 20 års erfaring i ledelse, design og bygging av eksklusive boligkomplekser, garanterer Alcosta Views et nivå av profesjonalitet, engasjement og erfaring på ulike områder, alle med samme formål: å identifisere eller legge til rette for investeringer av de beste produktene på kysten. Vi jobber med de mest konkurransedyktige eiendommene på markedet og tilbyr kun de av høyeste kvalitet, alltid mot havet.

Ledelsen. Vi integrerer styringen av ulike forretningsområder for å sikre at de er skreddersydde for kundenes behov. Alcosta Views lokaliserer de beste investeringsmulighetene og følger opp gjennom hele utviklingsprosessen av det arkitektoniske byggeprosjektet. Vi observerer og overvåker hele designprosessen, samt den juridiske prosessen, skatter, kontoer, finans og offentlige avgifter / dokumenter. Vi kobler sammen kommunale myndigheter og private selskaper. Vedlikehold og service.

Arbeidslaget. Vårt kvalifiserte arbeidsteam tilbyr tjenester til både privatpersoner og selskaper som ber om spesialisert, kvalifisert og troverdig personal, for å gi dem den støtten som trengs for å optimalisere sine investeringer. Vi ser mot havet for å sikre at de kan finne det perfekte hjemmet på kysten.