Våre tjenester

Alcosta Views har en spesiell avdeling som tar vare på alle behov for deg som utenlandsk kunde og hjelper deg gjennom hele prosessen. Vi møter deg på ditt morsmål, vi kan forsikrer deg om at vi vil forstå dine spesifikke behov, og hva du søker for på beste måte kunne forenkle din fremtid i Spania uten problemer.

Vi besöker mässor och specialiserade portaler kontinuelligt för att försäkra oss om att vårt utbud av fastigheter alltid är up-to-date. Likväl, när du är färdig med ditt bostadsköp, kommer vårt team erbjuda den bästa efterförsäljningsservice och support samt hjälp med installation och abonemang, skräddarsydda efter dina behov.

Vi besøker jevnlig messer og spesialiserte portaler for å sikre at vårt utvalg av eiendommer alltid er oppdatert. Når du er klar med ditt bolig kjøp, vil vårt team tilby deg den beste ettersalgsservice og support, samt hjelp med installasjon og abonnement skreddersydd for dine behov. De viktigste områdene vi jobber med er kommunene La Marina Baixa og La Marina Alta, som Altea, Altea la Vella, Benidorm, Jávea, Denia, La Nucía, Villajoyosa, Moraira, Calpe og flere av de mest ettertraktede delene av Costa Blanca.

 

 • Lisensprosessen

  Vi tar ikke bare vare på nødvendige lisenser, men også alt som er relateret til eiernes personlige behov. …

 • Utvalg av forhandlere og materialer

  Vårt profesjonelle team vil velge de beste forhandlerne og materialene til prosjektet når det gjelder kvalitet, …

 • Spesialisert investeringsrådgivning

  Vi tilbyr spesialisert kunnskapskontroll når du kjøper en eiendom (land, bolig eller næringseiendom), analyserer den beste …

 • Personlig service

  Vi tilbyr spesialiserte tjenester for å gjøre ditt opphold i Spania mye så mye lettere og behageligere: